✓ Vejledning

✓ Klik & Hent

✓ Vaccinerede høns

✓ Vejledning

✓ Klik & Hent

✓ Vaccinerede høns

Høne i TV reklame

En ny TV reklame som lige nu kører landsdækkende på TV2, har en smuk Isa Brown høne i hovedrollen. Reklamefilmen er lavet for Graasten hønsesalat, og skal bringe budskabet om at en ny hønsesalat lavet på yogurt nu er på hylderne i supermarkederne.

Hønen er fra Hønsegården.dk
Et reklamebureau kontaktede mig og forklarede lidt om opgaven som gik ud på, at de skulle lave en computerskabt høne  – en animation. Man skulle bruge en ægte høne som skulle stå model. En høne med en smuk fjerdragt – en landligt udseende høne og valget faldt på en Isa Brown. Hønen “Ingeborg” og jeg blev hyret og vi kørte til studierne i København. Her blev Ingeborg sluppet ud på gulvet, og mens hun gik og undersøgte kabler og andre spændende ting i studiet, begyndte animatorerne at betragte hendes bevægelser og adfærd. Man optog noget video af Ingeborgs bevægelser og derefter anbragte vi hende i et fotosetup, hvor der blev taget ca. 300 forskellige billeder af hende. Hun virkede fuldstændig upåvirket af situationen og søgte efter de korn jeg strategisk havde lagt ud.

Efter fotooptagelserne klippede vi nænsomt et få par fjer af Ingeborg som animatorerne senere ville scanne ind og bruge til at kreere den computerskabte høne.

Derefter har animatørerne haft travlt i studiet og her i slutningen af januar 2013 kører reklamefilmen så landsdækkende på TV2. Imens går Ingeborg rundt oppe i hønsegården uden at vide, at hun nu er landskendt – Hun har stadig begge ben plantet solidt på jorden (undtagen når hun sover på siddepinden om natten). Hun er stadig hyggelig og rolig og er på ingen måde blevet hverken flyvsk eller næbet.

 

 

Det er iøvrigt de samme folk der står bag animationsreklamefilmene med hunden fra 3 Mobile og de syngende østers fra Oister mobil.