✓ Vejledning

✓ Klik & Hent

✓ Vaccinerede høns

✓ Vejledning

✓ Klik & Hent

✓ Vaccinerede høns

Salg af Sort Skovhøne

Salg af Sort Skovhøne. Køb dine næste havehøns hos os. Vi har mange forskellige høns til salg bl.a. den populære Sorte Skovhøne.  

Alle høns er vaccineret og lige klar til æglægning. Læs mere om Sort Skovhøne herunder.

Sort Skovhøne – er en af de racer vi sælger flest af. Det er en virkelig god høne med en mørk fjerdragt. Den er sort med gyldne fjer omkring halsen. Sort Skovhøne er rolig og derfor et godt bud på en god havehøne og passer f.eks. godt til børnefamilier. Det er en mellemstor høne, som typisk holder sig på jorden. Dens rolige væsen betyder, at den kan blandes med andre hønseracer, hvis man ønsker en blandet hønseflok. Og så er det også en social høne, der gerne vil se, hvad deres ejer går og laver i haven. Hvis du f.eks. går og river haveaffald sammen, vil de tit komme over for at være med og se om der er noget spændende i jorden.

Sort Skovhøns kan godt blive tamme.

Æglægning

Hønsene starter typisk med at lægge æg når de er 20-22 uger gamle. Ligesom med andre høns vil æggene være små i starten og blive fuld størrelse i løbet af en måneds tid. Det er en god æglægger og man kan forvente 280 – 320 æg årligt under optimale forhold. Æggene er brune og størrelsen på æggene er mellem til large.

Sort Skovhøne er en krydsningshøne. Den har gennem årelang avlsarbejde opnået en meget effektiv æglægning på op til 320 æg årligt. Den har også et familiemedlem der hedder Tværstribet Skovhøne. Disse høns er fuldstændig ens. Kun deres farve på fjerdragten er forskellig. De 2 racer er gode at have sammen, hvis man ønsker en blandet hønseflok. 

Alt i alt er Sort Skovhøne høns en virkelig smuk og hyggelig race, der er meget værdsat for dens sorte fjerdragt og for dens mange lagte æg.  Det er en god tilføjelse alle der ønsker en god havehøne. Med den rette pleje og opmærksomhed kan Sort Skovhøne give mange år med glæde og selskab. Du kan opleve hønsene i vores hønseby. 

Høns til salg - Sort Skovhøne
Afspil video

Køb Sort Skovhøne

Salg af Sort Skovhøne

Se mere under HØNS TIL SALG

To muligheder for køb af høns

FORUDBESTIL DINE HØNS TIL AFHENTNING

Du kan bestille hønsene til afhentning, hvis du ikke selv vil vælge dem. Tilføj dem til kurv.

VÆLG SELV DINE HØNS VED AFHENTNING UDEN FORUDBESTILLING

Kom i åbningstiden og vælg dine høns.