✓ Vejledning

✓ Klik & Hent

✓ Vaccinerede høns

✓ Vejledning

✓ Klik & Hent

✓ Vaccinerede høns

Masterchef hønsehus

TV programmet Masterchef skulle bruge et fedt hønsehus til deres nye TV studie. Vi havde et møde vedr. hønsehuset og aftalte størrelse, farver m.v. Jeg har gennem tiden bygget mange hundrede hønsehuse, og ud fra de erfaringer designede jeg Masterchef hønsehuset. Jeg brugte min viden til at lave et optimalt hønseanlæg – med features som hævet hønsehus, klart tag over gården, store døre for nem adgang osv. 

Programmet blev produceret og udsendelsen er sendt i påsken på TV3.

Masterchef hønsehus er nu blevet en del af mit udvalg, og jeg kan varmt anbefale denne model. Det hønsehus jeg byggede til Masterchef står nu i udstillingen i Hønsebyen. Der bor nu 8 Isa Brown i huset og der kommer masser af æg.

Hvis du skal bruge et godt hønsehus, så kan jeg hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. Vi sælger mange forskellige modeller og forhandler også alt tilbehør til høns. 

Vi har åben hver weekend, hvor vi altid har mindst 10 forskellige hønseracer på lager. Du kan selv vælge dine høns hos os. Vi fanger lige de høns du peger på, hvis du ønsker det. Vi rådgiver gerne om, hvilke racer der kan gå sammen, så du har mulighed for at have en blandet flok høns derhjemme. Alle høns er vaccineret og testet for salmonella – og det sikrer at du får sunde og raske dyr med hjem. Se mere om hvilke høns vi har til salg her. 

Hønsehus fra Masterchef

LÆS OGSÅ: Alt om hønsehuse