✓ Vejledning

✓ Klik & Hent

✓ Vaccinerede høns

✓ Vejledning

✓ Klik & Hent

✓ Vaccinerede høns

Salg af Isa Brown

Salg af Isa Brown – Vi har Isa Brown til salg. Vi er beliggende midt på Sjælland og har altid høns på lager. 

Når du køber dem her, er de ca. 18 uger gamle og lige klar til at lægge æg. Hønsene er vaccineret mod forskellige hønsesygdomme og er bl.a. testet for salmonella. Du får altså en rigtig god og produktiv høne, når du vælger vores Isa Brown.

Vi har typisk åben hver weekend men du kan også lave aftale om afhentning på andre tidspunkter. Der er altid Isa Brown til salg, og vi sælger mange høns af denne race. Man transporterer dem fint i en flyttekasse.
På forsiden kan du se åbningstider. 

Høns er et flokdyr – så vi anbefaler minimum at have 3 høns gående sammen. Du kan sagtens have høns gående uden en hane.

Når du handler høns hos os, har du mulighed for at vælge lige dem ud, som du vil have.

 

Salg af Isa Brown - Den perfekte æglægger

Isa brown

Isa Brown hønen er uden tvivl den bedste æglægger, man kan få. Disse høns er mellemstore og kan lægge op til 340 æg om året. Isa Brown er en rolig og tillidsfuld høne, men kan have tendens til at være hård ved andre racer. Det er de dog sjældent, hvis de bliver blandet med andre racer når de er på den alder vi sælger dem i (18 uger). Den har en tæt og smuk rødbrun fjerdragt med lidt hvide fjer – en smuk fugl.

Æggene er store og brune, men man får ikke så meget ud af at slagte denne race, da den ikke har meget kød på kroppen. Hvis man ønsker at hønerne skal ruge på æg, er Isa Brown ikke det oplagte valg, men hvis man ønsker en god økonomi i sin hønsegård, er dette den oplagte race, da den giver mange æg. Vi har Salg af isa Brown hos hønsegården.

Jeg forhandler denne høne / 100 kr. pr. stk.

Vi har en hel Hønseby – fyldt med høns

Høns til salg
Afspil video om Isa Warren

Gå til vores salgsside og se lagerstatus

To muligheder for køb af høns

FORUDBESTIL DINE HØNS TIL AFHENTNING

Du kan bestille hønsene til afhentning, hvis du ikke selv vil vælge dem. Tilføj dem til kurv.

VÆLG SELV DINE HØNS VED AFHENTNING UDEN FORUDBESTILLING

Kom i åbningstiden og vælg dine høns.