✓ Vejledning

✓ Klik & Hent

✓ Vaccinerede høns

✓ Vejledning

✓ Klik & Hent

✓ Vaccinerede høns

Startpakke som fødselsdagsgave

Journalist Lars Andersson havde rund fødselsdag. Hans kone og datter ønskede at opfylde en drøm, som Lars havde talt om gennem en årrække. En drøm om at få et lille hønsehold i haven. I al hemmelighed bestilte Lars’ familie en startpakke model ‘stor’ hos mig, og vi aftalte, at jeg skulle levere den til fødselsdagsfesten den følgende lørdag.

Bilen og traileren blev læsset og jeg begav mig mod familiens adresse i Glostrup. Da jeg ankom, havde Lars travlt med at byde sine gæster velkommen.

Da tiden var rigtig hilste jeg på, og fortalte ham, at jeg var bestilt til at opfylde en af hans drømme.

Lars grinede spændt og sammen gik vi ud til min bil. Her blev han præsenteret for de 3 dværgsilkehøns som kone og datter havde valgt til ham. Jeg fortalte ham lidt om racen og om, hvad det var jeg ellers havde med til ham – dvs. hønsehus, hønsegård, vandautomat og foderautomat, 10 kg. hønsefoder, skaller, træspåner til huset og halm til redekasserne. -Ja, alt hvad min startpakke indeholder.

Han blev rigtig glad !

 

Efter en halv times tid fik jeg samlet hans nye hønsehus og fyldt spåner i huset, halm i redekasserne, foder i foderautomaten og vand i drikkeautomaten.

Gæsterne fulgte lidt med mens de fik velkomstdrinks.  Det var nu tid til at byde de beboere velkomne i deres nye miljø. Lars fik en grundig vejledning i pasning af høns, så han var klædt godt på til sin fremtid som hønseejer.

 

Sådan foregik leveringen af en startpakke til en fødselsdag. En rigtig sjov gaveidé ! Lars har efterfølgende også købt et par sorte Silkehøns, og han er glad for sin nye hobby – Høns i haven.

Jeg har også leveret en startpakke som gave fra familien til et brudepar i Kalundborg og en anden startpakke til en Direktør fra hans medarbejdere…