✓ Vejledning

✓ Klik & Hent

✓ Vaccinerede høns

✓ Vejledning

✓ Klik & Hent

✓ Vaccinerede høns

Salg af Isa Warren

Salg af Isa Warren. Køb dine næste høns hos os. Vi har mange forskellige høns til salg bl.a. den populære Isa Warren.  

Alle høns er vaccineret og lige klar til æglægning. Læs mere om Isa Warren herunder og se billeder og video om hønen.

ISA WARREN / ISA BROWN - Den bedste æglægger

Isa brown

Salg af Isa Warren – Hønsegården.dk
Isa Warren hønen er absolut en af de bedste æglæggere man kan købe. Hønsene er mellemstore og den kan lægge op til 340 æg årligt. Isa Warren er en rolig og tillidsfuld høne. Den kan dog godt have en tendens til at være lidt hård mod andre racer, men ikke hvis flokken bliver lavet når de har den unge alder jeg sælger dem i (18 uger).

Den har en tæt og smuk rødbrun fjerdragt med lidt hvide fjer i – en køn fugl. Halen står lodret oprejst og består typisk af hvide fjer. Hønsenes kam og hageflapper er røde. Den er egnet til nybegyndere da den er utrolig rolig. Hønen vejer 1,5 – 2,5 kg. 

Æggene er store og brune. Man får til gengæld ikke så meget ud af at slagte denne race, da der ikke er ret meget kød på den. Hvis man ønsker at hønerne skal ruge på æg, er Isa Warren ikke det oplagte valg. 

Isa Warren er det oplagte valg, hvis man ønsker en god økonomi i sin hønsegård. Man får MANGE ÆG fra denne flittige høne.

Jeg forhandler denne høne / 100 kr. pr. stk.

Høns til salg
Afspil video om Isa Warren

Isa Warren er helt klart den høne, som ligger flest æg. Den er det oplagte valg, hvis du ønsker en god økonomi i hønsegården. Den har en tæt og smuk rødbrun fjerdragt med lidt hvide fjer i – en køn fugl. – Og så er har den tilmed et roligt temperament. Det er et godt bud på en god familiehøne. Læs mere om Isa Warren under hønseracer

Salg af Isa Warren

Fine unge 18 ugers Isa Warren høns til salg. 
“Den perfekte æglægger” – Den leverer op til 340 æg årligt.
De er vaccineret og er 100 % salmonellafri – og lige klar til at lægge lækre brune æg.

Isa Warren

Salg af Isa Warren - Beskrivelse

Se mere under HØNS TIL SALG

Isa Warren er en krydsningshøne –  fremavlet til have en optimal æglægning. Det er en populær høne over hele verden. Man har i mange år optimeret den gennem avanceret avlsarbejde ved at krydse forskellige linjer som Rhode Island Red og Rhode Island White. Idag har man opnået en yderst produktiv og stærk høne som trives både i store og små flokke. Hønen er utrolig rolig af sind, og er typisk den mest tamme i en blandet hønseflok. De begynder æglægning allerede når de er 18- 20 uger gamle. 

Isa Warren høns er også kendt for deres gode tilpasningsevne til forskellige klimaer og omstændigheder. De er robuste og kan trives både i varme og kolde klimaer, så længe de får den rette mængde fodring og vand.

Det er vigtigt at sørge for, at Isa Warren høns har tilstrækkelig plads til at bevæge og udfolde sig på, samt at de får adgang til frisk luft og sollys for at opretholde deres god helbred.

Alt i alt er Isa Warren en værdifuld investering for enhver, der ønsker at starte et hønsehold op, da de er kendt for deres høje produktivitet og rolige gemyt. Så hvis du overvejer at starte med at få høns i haven, så bør Isa Warren absolut være på listen over racer, du skal anskaffe dig.

Vi har salg af Isa Warren og køber dem af rugerrier, der er godkendt til at opdrætte denne type høne. Dermed er du som kunde sikker på at få en effektiv æglægger, som har alle de egenskaber, som en ægte Isa Warren skal have. Når de ankommer her, bliver de hurtigt tamme når jeg går og fodre og passer dem. De går I stalde med et bunddække af halm.

Hønen kaldes også Isa Brown eller Rød Italiener.  

To muligheder for køb af høns

FORUDBESTIL DINE HØNS TIL AFHENTNING

Du kan bestille hønsene til afhentning, hvis du ikke selv vil vælge dem. Tilføj dem til kurv.

VÆLG SELV DINE HØNS VED AFHENTNING UDEN FORUDBESTILLING

Kom i åbningstiden og vælg dine høns.