✓ Vejledning

✓ Klik & Hent

✓ Vaccinerede høns

✓ Vejledning

✓ Klik & Hent

✓ Vaccinerede høns

Mit arbejde på TV

Maden flytter ind
Kanal: DR 1
Dato: 11. oktober 2020 kl. 20.00

Maden flytter ind
Maden flytter ind
Maden flytter ind
Hella Joof hundehus
Hellas have sæson 2
Hellas have hundehus

Jeg medvirker i forskellige TV programmer – senest i programmet ‘Hellas have’, hvor jeg bygget et stort hundehus til Hella Joof’s hund Darwin.

 Hella Joof besøger min hønseby og bestiller høns og hønsehus. Senere i programmet er jeg ude hos Hella og montere hønsehus og installere høns. Optagelserne til sæson 2 af ‘Hellas have’ er netop lavet, og her laver jeg nye spændende projekter – sæson 2 sendes i foråret 2018.

Jeg har været med i over 40 programmer, hvor jeg har bygget hønsehuse, fortalt om høns og besvaret seernes spørgsmål i “brevkassen”.

2014

Frihuset fik i foråret slagtehøns. De store Orpington jeg leverede sidste år er for fine og flotte til at spise. De skal bare gå og se godt ud foran kameraerne. Sammen med værten Peter Tanev og Lene Beier har jeg opsat en stor ekstra hønsegård med hønsehus. Frihuset fik kødracen Scanlabel, som vokser rigtig stærkt og er kendt for sit gode kød.

Frihuset

Lene Beier får slagtehøns


Cecilie Hother
Sammen med Cecilie Hother gennemgår jeg forskellige fodertyper til høns

Høns på TV2 Fri

Chilli smagning med Bubber i Frihuset. – De var STÆRKE !!

2013

På TV2 Fri ønskede man sig også i Frihuset en god hønsegård med nogle hyggelige høns. Jeg blev derfor blevet sat på opgaven, og har i nu 14 programmer med værten Peter Ryborg etableret en luxus hønsegård med integreret hønsehus. Den har fået fuld gas, og vi har fået lavet en masse fede løsninger som f.eks. automatiske lukkesystemer, smarte æglægningskasser m.v. Desuden svarer jeg på spørgsmål fra TV2’s seere i brevkassen.

Høns i FrihusetBrevkassen med masser af fine hønsespørgsmål fra seerne

Under video kan du se nogle af de programmer jeg har medvirket i.

Artikel om høns

Frederiksborg Amts Avis

Avisen har skrevet en artikel om “Byggemand Gok” hønseprogrammerne. Der tages afsæt i historien om de høns, som medvirker i den nye sæson af “Badehotellet”. Du kan læse hele artiklen her.

 

LÆS ARTIKLEN HER