✓ Vejledning

✓ Klik & Hent

✓ Vaccinerede høns

✓ Vejledning

✓ Klik & Hent

✓ Vaccinerede høns

Hønsebyen

Hønsebyen er Hønsegården.dk’s showroom. Når du ankommer hertil bliver du mødt af et ægte byskilt hvor der står Hønsebyen. Når du passerer det, åbner der sig en verden af høns.

Vi er beliggende centralt på Sjælland – kun 40 min. kørsel fra København. Her kan kunder samle inspiration til eget hønsehold hjemme i baghaven. Der er mange hønsehusmodeller at vælge imellem og mange spændende høns til salg. Hos os har du mulighed for at vælge lige netop de høns du vil have med hjem. Der er også mulighed for at bestille hønsene på forhånd – så står de pakket og klar, når du kommer og afhenter. Bestil dine høns her.

Jeg bygger løbende nye modeller, som bliver udstillet i Hønsebyen. Hvis de har stået længe i udstillingen, bliver de solgt som udstillingsmodeller til reduceret pris.

LÆS OGSÅ: Brugte hønsehuse

Høns til salg - Hønsebyen

Gå på opdagelse og se de mange forskellige hønseracer i Hønsebyen – lige fra dværghøns til store tunge racer. Der er mulighed for at sidde og drikke en kop kaffe eller lidt koldt. I hønseshoppen finder du foder og alt tilbehør som fangst net, fodertrug, vandtrug, spåner, halm, skaller, æggekurve, foderskovle, staldren, hønseringe, snydeæg m.v.

Vi har typisk åben hver weekend, hvor man kan se det store udvalg af hønsehuse, høns og tilbehør.

Se åbningstider på forsiden.

Du kan gå til hønsebyens egen hjemmeside her.

Hønsebyen
Tænk dig - En helt by fyldt med spændende hønsehuse og flotte høns. Her kan du købe alt det der skal til for at holde høns i haven.
Tilbehør til høns
I Hønsebyen sælger vi alt tilbehør til høns bl.a. hønsefoder, strøelse, halm, skaller, fodertrug, vandtrug, foderskovle, staldren, hønseringe, æggekurve, snydeæg m.v.

Vi rådgiver gerne om, hvilket tilbehør der passer bedst til netop dit hønsehold.