✓ Vejledning

✓ Klik & Hent

✓ Vaccinerede høns

✓ Vejledning

✓ Klik & Hent

✓ Vaccinerede høns

Foderautomat høns

Foderautomat til Høns. En hønsefoderautomat er en anordning, der rummer hønsefoder i form af hønsepiller og korn. Efterhånden som hønsene spiser, falder foderet ned så der hele tiden er tørt og rent foder. Det kan hjælpe med at holde dine høns sunde og glade og gøre dit liv lidt lettere, og så sparer man ligeledes noget foder, der ellers ville gå til spilde.

Der findes mange forskellige typer af foderautomater til høns på markedet i dag. Nogle er designet til kun at rumme en lille mængde foder, mens andre kan rumme en stor mængde. Man fylder dem typisk manuelt. 

En æglæggende høne spiser ca. 130 g foder om dagen, og foderautomater til høns kan fodre dine høns i en del dage, inden den skal fyldes igen.

Almindelig foderautomat

En populær type foderautomat til høns er en foderautomat med tyngdekraft. Denne type foderautomat bruger tyngdekraften til at uddele foderet i en bakke. Efterhånden som hønsene spiser foderet, falder der mere foder ned i bakken. Tyngdefoderautomater er nemme at bruge og kræver kun lidt vedligeholdelse. De er typisk lavet i hård plast. Denne type findes også som hængende foderautomater, som kan hænges op fra loftet eller en støttekonstruktion.

Disse foderautomater er designet til at holde foderet væk fra jorden, hvilket kan være med til at forhindre forurening og spild. De er også justerbare, så du kan indstille højden, så de passer til forskellige størrelser høns.

Pedalfoderautomat

En anden type hønsefoderautomat er pedalfoderautomaten. Denne type foderautomat har en fodpedal, som hønsene træder på for at få adgang til foderet. Når hønen træder på pedalen, åbner den foderautomaten og giver hønen adgang til foderet. Denne type foderautomat er god til at forhindre spild og holde skadedyr som f.eks. rotter og mus ude af foderet. Denne model står på gulvet og fylder lidt.

 

Når du vælger en foderautomat til høns, er der flere faktorer, du skal overveje. For det første skal du overveje størrelsen på din besætning. Du skal bruge en foderautomat, der kan rumme nok foder til alle dine høns. Du skal også overveje foderautomatens udformning. Sørg for, at den er nem at rengøre og vedligeholde, og at den kan holde til slid og ælde ved daglig brug.

Afslutningsvis kan man sige, at en hønsefoderautomat er et vigtigt redskab for alle, der holder høns. Med den rigtige foderautomat kan du hjælpe med at holde dine høns sunde og glade og gøre dit liv lidt lettere i processen.

Hvis du søger svar på andre hønsespørgsmål så besøg høns.dk

 

Tilbehør til høns
Foderautomat høns

Køb Foderautomat høns