Salg af hønsehuse

Jeg tilbyder salg af hønsehuse og hønsegårde. De fleste modeller kan customizes så de tilpasses dit behov.

Husk at du også kan købe færdige startpakker med hønsehuse, høns, vand og foderautomater, foder m.m. Gå til startpakker her.

Danmarks største udvalg af hønsehuse

Vi sælger 2 typer hønsehuse. De prisbillige model “Mini”, “model “Stor” samt XXL og XXL Mega bliver produceret på en fabrik. Det er en udmærket kvalitet for pengene og der er mange gode detaljer som udvendig redekasse, udtræksbakke for nem rengøring osv.

De øvrige modeller bygger jeg selv fra bunden. Disse hønsehuse er mærket med Dansk håndværk og er markedets højeste kvalitet indenfor hønsehuse. De er bygget i kraftige materialer og kan tilpasses kundens behov. Kik dig omkring på siden og find det hønsehus som kan glæde dig og dine høns – mange år frem.

 

Model “Stor”

Hønsehus og hønsegård
Smart hønsehus med indbygget hønsegård (Model ‘stor’) med volierenet. Bredden er 2,75 m – dybden 0,90 m højden 1,30 m. I huset er der siddepinde og udvendig redekasse for nem tilgang til æg. I hønsehuset er der monteret en dør, som nemt kan lukkes om natten. Der er tag monteret med sort tagpap over både hus og gård. Der medfølger desuden hønsestige.

Pris 4295 kr. 

Huset er i 3 kasser og samles som et Ikea møbel.  Kan fragtes på alm. trailer 
Kan købes samlet og klar til brug for en merpris på 399,-

Kan leveres, samles og opsættes for 995,-

Model “Stor” kan også købes med startpakke til en samlet pris på 4895,-
Startpakken indeholder 3 høns, 1 sæk foder, fodertrug, vandtrug, spåner og knuste østersskaller

Rævesikret bund/sokkel 795,-

Sokkel er bygget af trykimprægneret træ med kraftigt volierenet.
Denne bund forlænger burets holdbarhed, da kun bunden har kontakt med jorden. Soklen virker desuden som en stormsikring for buret, og man behøver ikke at lukke lågen i hønsehuset om natten. Det giver hønsene frihed til at gå ind og ud af huset som de ønsker. Man fylder soklen halvt op med jord, sand eller fint grus, så hønsene ikke går på nettet.

 

✅  PÅ LAGER

 

Hønsehus med gård – Dansk håndværk

Hønsehus med indbygget hønsegård i solid kvalitet.
Huset er bygget ovenpå en del af hønsegården. Dette giver den fordel, at hønsene altid kan gå i tørvejr i hønsegården under huset. Mål: længde 240 cm x bredde 112 cm x højde 180 cm (huset)  /100 cm (gården). Hønsehuset er bygget af vandfast krydsfiner og kraftige lægter, galvaniserede hængsler og skyderigler. Hønsegården er bygget i kraftigt træ – Kunden vælger selv om hønsegården skal være bygget i trykimpreneret eller ubehandlet træ.
Hønsegården er monteret med kraftigt volierenet monteret med rustfri kramper og stor låge. Der er redekasse, siddepinde, hønselem, stige og låge i hønsehuset. Nemt at flytte rundt på. Samlet og klar til brug. Er dog ikke malet.

Bemærk at denne model altid er samlet og klar til brug, når du handler hos mig !
Min vurdering er, at den ikke er super nem at samle selv.

Pris 7295 kr.

Kan evt. leveres for 1495,-

Salg af hønsehuseEkstra udstyr til model ‘Romantik’
Sort PVC tag (vedligeholdelsesfrit) 495,-
Vindue med sprosser 350,-

Altankasse 150,-
Lanterne + holder 200,-
Ræve/rottesikret bund/sokkel påmonteret kraftigt rævesikret volierenet 895,-
Maling af hus i valgfri farve  800,-
Maling af gård i valgfri farve 1400,-
Ekstra længde på hønsegård + 110 cm 895,-
Rejsning på hønsegård med klare tagplader 1295,-
Fladt tag med hældning på hønsegård med klare tagplader 995,-


Bund/sokkel til hønsehus med hønsegård model ‘Romantik’ . Ræve og rottesikret netbund. Fungerer desuden som sokkel for hønsehuset/gården og skåner buret mod kontakt med jorden. Monteret med meget kraftig volierenet (1,2mm). Bunden kan fyldes med jord/sand/grus. Produceret af Hønsegården.dk

Pris 895 kr.Salg af hønsehuse - model klassisk

Hønsehus med gård – Dansk håndværk 
Hønsehus med hønsegård i solid kvalitet. Mål på huset 112x112x180 cm. Mål på hønsegården 110 x 240 x 100 cm. Hønsehuset er bygget af vandfast krydsfiner og kraftige lægter, galvaniserede hængsler og skyderigler. Hønsegården er bygget i kraftigt træ. Hønsegården er monteret med kraftigt volierenet monteret med rustfri kramper og stor låge. Der er redekasse, siddepinde, stige og dør i hønsehuset. Samlet og klar til brug. Er dog ikke malet.

Bemærk at denne model altid er samlet og klar til brug,  når du handler hos mig !
Min vurdering er, at den ikke er super nem at samle selv.

Pris 5995 kr. 
Kan evt. leveres mod betaling.

Ekstra udstyr til model ‘Klassisk’
Sort PVC tag (vedligeholdelsesfrit) 495,-  Vindue med hvide sprosser 300,- Altankasse 150,- Lanterne + holder 200,-  Sokkel/bund med ramme påmonteret kraftigt rævesikret volierenet 795,-  Maling af hus i valgfri farve  900,-  Maling af gård i valgfri farve gård 1200,-
Ekstra længde på hønsegård + 110 cm 795,-


Hønsehus uden hønsegård Dansk håndværk 
Hønsehus med hønsegård i solid kvalitet. Mål på huset 112x112x180 cm. Hønsehuset er bygget af vandfast krydsfiner og kraftige lægter, galvaniserede hængsler og skyderigler.  Der er redekasse, siddepinde, hønselem, stige og låge i hønsehuset. Nemt at flytte rundt på. Bemærk: samlet og klar til brug. Er dog ikke malet.

Pris 3995 kr. /Kan evt. leveres mod betaling.

Ekstra udstyr til model ‘#1’
Vindue med hvide sprosser 300,-
Altankasse 150,-
Lanterne + holder 200,-
Maling af hus i valgfri farve 900,-
Vedligeholdelsesfrit PVC tag (sort) 495,-


hoensegaard-model-hoj

Hønsegård – Dansk håndværk  Hønsegård i solid kvalitet. Mål på gården 300 cm x 200 cm x 180 cm. Hønsegården du kan gå oprejst i. Den er bygget af kraftige trykimp. lægter, volierenet, galvaniserede hængsler og skyderigler.  Nemt at flytte rundt på. Kan skilles ad i moduler. Lige klar til brug.

Umalet Pris 4995 kr.
• Produceres på bestilling

Sortmalet Pris 6495 kr. 

Kan evt. leveres mod betaling.

Ekstra udstyr til model ‘Høj’  Rævesikret bund 1800 kr. / Nettag 1500 kr.

 


Hønsegård i moduler – klar til brug !

hønsegård modul

SOLID KVALITET

Hønsegård moduler (jeg bygger dem selv)
Modulopbygget højkvalitets hønsegård. Bygget i trykimpreneret træ (kraftig konstruktion) med meget tykt voiliernet 1,2 mm. 100 % rævesikkert. Her kan ingen andre dyr bryde ind. Modulerne er malet med sort træbeskyttelse. Kan udvides efter behov. Kan nemt flyttes rundt.

Forside med stor låge i midten
Bredde 270 cm x højde 103 cm 795 kr.

Bagside
Bredde 270 cm x højde 103 cm 495 kr.

Side venstre med indgang til hønsehus
Bredde 120 cm x højde 103 cm 450 kr.

Side højre
Bredde 120 cm x højde 103 cm 395 kr.

Top
Bredde 270 cm x dybde 103 cm 495 kr.

Tag
Top med monteret tagplader (trapezplader) Bredde 270 cm x dybde 103 cm 995 kr.

Bund
Bredde 270 cm x dybde 103 cm 795 kr.Hønsehus og hønsegård

Smart hønsehus med indbygget hønsegård (Model ‘mini’) med finmasket volierenet.. Bredden er 2 m – dybden 0,75 m højden 1,03 m. I huset er der siddepinde og en redekasse for nem tilgang til æg. Hønsehuset kan lukkes af om natten. Der er tag monteret med tagpap over både hus og gård. Der medfølger desuden hønsestige. Egner sig bedst til ca. 2 dværghøns.

Kan evt. leveres mod betaling.

Pris 2295 kr. 

Rævesikret netbund kan tilkøbes for 600 kr.SE FLERE MODELLER UNDER STARTPAKKER

Salg af hønsehuse

Hvis du søger salg af hønsehuse og hønsegårde, så har hønsegården.dk et godt stort udvalg. De fleste modeller har jeg udstillet på mit landsted, hvor man næsten hver weekend eller efter aftale kan komme og se dem. Hvis du ønsker at jeg bygger et hønsehus til dig på specialmål, så kontakt mig for tilbud. Jeg tager salg af hønsehuse meget seriøst, og giver dig grundig vejledning, så du får valgt den rigtige løsning.

– Se hvad jeg byggede for en kunde på Amager her.

Salg af hønsehuse på Sjælland