Hønsehuse til salg

Hønsegården.dk har mange forskellige hønsehuse til salg. Alt lige fra små huse anvendelig for 2 dværghøns til store hønsehuse med plads til 20 høns. Fælles for alle husene er, at de er flytbare. Der er monteret redekasser, siddepinde og hønselemme i husene, og de er alle fine boliger for høns som bor i f.eks. villahaven.

Klik på nedenstående link og se de mange muligheder jeg tilbyder med hensyn til salg af hønsehuse.

Hønsehuse til salg

Man kan også købe hønsehuse med indbygget hønsegårde og det vil for mange være det rigtige valg. Man får dermed et samlet anlæg, hvor hønsene kan bo i sikkerhed for udefrakommende trusler som ræve. Man behøver ikke at afsætte ret meget plads i haven til disse sæt, da de kun fylder mellem 2 og 4 meter i længden og ca. 1 meter i breden. Hvis man vil opleve hønsene i haven, kan man sagtens lukke dem ud af buret, og lade dem gå frit i haven. Man skal bare huske at lukke dem ind om aftenen, så de er i sikkerhed for natten. Hønsene vil faktisk helt automatisk selv søge ind i hønsehuset, når mørket falder på – og så er det jo bare at lukke døren.

Hønsegården.dk tilbyder desuden startpakker som indeholder alt nødvendigt udstyr for at komme igang med at holde høns. Startpakkerne indeholder hønsehus, hønsegård, høns, foder og vandtrug, foder, skaller, halm, og savspåner. Disse startpakker kan man bestille med levering, og bliver installeret i din have for samlet 795 kr. – Du får en grundig instruktion i, hvordan du skal passe dine nye venner – og indenfor få dage kan du hente dejlige, frisklagte æg i dit fine hønsehus. – til stor glæde for hele hustanden !

Se alle modeller her !

Hønsehuse til salg

Jeg har hønsehuse til salg, som man sagtens selv kan hente på en lille trailer – men som tidligere nævnt, så tilbydes også levering i hele Damark.